Ett barns födelsedag är något av det mest magiska på hela året. Med pirr i magen, förväntningar och överraskningar finns det få dagar på året som slår detta i ett barns liv. Att få en dag som handlar om bara en själv är något som alla barn bör få uppleva och fira till max. Därför vill vi så klart hjälpa dig att göra ditt barns kalas så bra som bara möjligt och vi har hittat alla bra tillbehör för att barnkalaset ska bli till en oförglömlig dag.

Heliumballonger till kalaset

Vanliga ballonger i all ära, men heliumballongerna är ändå så mycket roligare och håller dessutom mycket längre! Heliumballonger går att köpa både färdiga med helium i, eller ouppblåsta och köp till helium för att blåsa upp dem själv när det passar. Hos partytajm.se finns en hel uppsjö av olika ballonger som du kan dekorera kalaset eller festen med. Du beställer smidigt online och kan till och med köpa till helium och ballongtillbehör samtidigt och få allting levererat direkt hem till dörren i ett paket.

Heliumballongerna är ett roligt sätt att dekorera kalaset med för att ge det lite extra festlig känsla. Beställ siffror och bokstäver för att låta ballongerna forma namn och ålder, eller välj några med motiv utefter vad barnet tycker om och temat på kalaset.

Kalasdekorationer för alla teman

Det är inte bara ballonger som kan inhandlas hos nätbutiken Partytajm. De har allt du behöver till kalaset – och lite till. Här finns dekorationer för alla teman du kan tänka dig. Prinsessor, superhjältar eller varför inte Pippi Långstrump eller annan sagofigur? Oavsett vad ditt barn tycker om kan vi garantera att du kommer hitta lämplig dekoration här.

Gottepåsarnas innehåll – Det viktigaste på hela kalaset?

Självklart är det inget kalas utan godispåsar! Köp färdiga påsar, skattkistor eller andra boxar att fylla med godis som passar till barnen. Självklart behöver det inte vara en påse fylld med snask, utan det viktigaste är att alla får något litet. En klubba, tablettask och någon liten leksak eller klistermärken är en perfekt blandning som barnen både kan äta och leka med under slutet av kalaset. Som förälder vill man gärna undvika att barnen blir alltför sockerstinna och hyperaktiva. Efter att ha ätit glass, tårta och druckit saft eller läsk räcker det därför med en mindre godis att få med sig hem så satsa snarare på en liten rolig pryl att lägga ner i gottepåsen.